Agenda

In de maanden november, december, januari, februari en maart zal de amusewandeling weer georganiseerd worden.
Deze wandeling van ongeveer 5 kilometer, gaat dwars door Otterlo, waar u bij verschillende restaurants kunt genieten van een heerlijke amuse met een proef glas wijn.
Deelnemende restaurants zijn:
Grand Café Hotel Kruller
De Waldhoorn
Hotel De Sterrenberg – Restaurant Cèpes
Restaurant de Houtzagerij

De laatste amuse wandeling is 18 maart 2018

Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst.

Op zaterdag 23 maart van 11:00 tot ca, 15:00 uur organiseert Schilderen & Meer de schilderworkshop “Veluwse dieren op steigerhout” in De Houtzagerij . Je kunt kiezen voor een paneel van 50x40cm of een plank van 80x20cm (met gat en stoer touw). Voor €65,00 wordt je ontvangen met koffie/thee en gebak, krijg je een uitgebreide lunch, koffie en thee tijdens de workshop en ga je met een mooi schilderij naar huis. De workshop gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.

Aanmelden kan via: www.schilderenenmeer.nl

1e paasdag en 2e paasdag | 1 en 2 april 2018 |11:30 uur – 14:30 uur

Wegens groot succes ook dit jaar weer het overheerlijke paasbuffet. Ontvangst met een glaasje bubbels voor groot en klein. De brunch zal bestaan uit verschillende luxe broodsoorten, diverse lokale kaas- en vleeswaren, ambachtelijke jam en andere zoetigheden. Een lekker gekookt eitje en roerei met spek zullen uiteraard niet ontbreken. Ook zal er een uitgebreid assortiment zijn aan rijk gevulde salades en vers fruit.

Daarnaast worden er ook diverse warme gerechten geserveerd. U kunt onder andere genieten van zalm uit de oven, warme beenham met mosterdsaus, lamsrollade en diverse soorten bijgerechten. De kinderen kunnen hun bordje volscheppen bij het kinderbuffet en tussendoor spelen in de Indoor Speeltuin.

Als afsluiting worden er diverse ijs en zoetigheden geserveerd.

De brunch is inclusief koffie en thee, melk en karnemelk, jus d’orange en appelsap. Voor de kinderen zal er ook ranja klaar staan.

Kosten:
Brunch kinderen van 0 tot 4 jaar: gratis
Brunch kinderen 4 tot en met 12 jaar:  14,50
Brunch volwassenen:  29,50

Reserveren is verplicht.

Na de brunch op eerste en tweede paasdag kan je mee met onze boswachter voor een mooie wandeling in het naastgelegen bos. De wandeling gaat tom 14:30 van start vanuit De Houtzagerij.

Kosten 4,00 per volwassenen, 2,50 per kind.

Reserveren is verplicht. Graag horen wij bij de reservering of jullie ook mee willen wandelen.