Agenda

Aankomende winter zijn er weer drie open weekenden op Camping de Wije Werelt.

Buiten het bekijken van uw favoriete plekje of accommodatie worden er allerlei leuke dingen georganiseerd. Zo branden er een aantal gezellig vuurtjes op de camping en bent u van harte welkom in De Houtzagerij. Voor de kinderen staan een aantal skelters klaar. Op zaterdag kunt u met de boswachter een leuke wandeling door het naastgelegen gebied Planken Wambuis maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een leuke kampeerplaats of accommodatie te boeken. Als u reserveert tijdens de kijkdagen krijgt u korting door middel van onze dobbelactie én krijgt u van ons een leuk cadeau mee naar huis; een zweedse kaars of een houten gewei.

Restaurant de Houtzagerij is tijdens de kijkdagen geopend van 11.00 – 20.00 uur. De houtkachel is gezellig aan en de binnenspeeltuin is open. Ook wordt er naast de gewone menukaart een winterkaart gevoerd met o.a.; warme chocolademelk, apfelstrüdel, erwtensoep, huisgemaakte uiensoep, pannegies of een heerlijke dagschotel van € 12,50.

Graag tot ziens in Otterlo!

Een culinaire amuse wandeling van 5 km in en om Otterlo met een proeverij van wild in 4 gastvrije restaurants:

  • Zondag 19 maart
  • Vanaf 12.00—17.00 uur
  • Kies zelf waar u dewandeling start of eindigt
  • € 7,50 per gerecht & € 2,50 voor een proefglas wijn
  • Graag reserveren voorgroepen vanaf 10 personen

Tijdens eerste en tweede Paasdag kunt u bij De Houtzagerij genieten van een heerlijke Paasbrunch. Om 11:30 uur wordt u ontvangen met een glas prosecco, voor de kinderen wordt er ook een glaasje bubbels geschonken. Vervolgens kunt u van 12:00 uur tot 14:30 uur gebruik maken van onze uitgebreide brunch.

De brunch zal bestaan uit verschillende luxe broodsoorten, diverse lokale
kaas- en vleeswaren, echte roomboter, ambachtelijke jam en andere zoetigheden. Een lekker gekookt eitje en roerei met spek zullen uiteraard niet ontbreken. Ook zal er een uitgebreid assortiment zijn aan rijk gevulde salades en vers fruit.

Daarnaast worden er ook diverse warme gerechten geserveerd. U kunt onder andere genieten van zalm uit de oven, warme beenham met mosterdsaus, lamsrollade en roseval aardappeltjes. De kinderen kunnen hun bordje volscheppen bij het kinderbuffet en tussendoor spelen in de Indoor Speeltuin.

Als afsluiting worden er diverse zoetigheden geserveerd, zoals chocolade brownie, warme wafels met kersen, verschillende soorten ijs en huisgemaakte hangop.

De brunch is inclusief koffie en thee, melk en karnemelk, jus d’orange en appelsap.
Voor de kinderen zal er ook ranja klaar staan.

Brunch kinderen van 0 tot 4 jaar: gratis
Brunch kinderen 4 tot en met 12 jaar:  12,50
Brunch volwassenen:  27,50

Reserveren is verplicht. Dit kan via:
Tel: 0318-591925
E-mail: info@restaurantdehoutzagerij.nl

High Tea ‘De Houtzagerij’
Genieten van hartige hapjes en zoetigheden met daarbij onbeperkt luxe theesoorten. Verras uw moeder of oma tijdens Moederdag met een heerlijk uitgebreid High Tea arrangement. De moeders worden extra in het zonnetje gezet met een leuke verrassing en korting op de High Tea.

Wat kunt u verwachten van High Tea ‘De Houtzagerij’?
Gedurende de middag kunt u genieten van verschillende theesoorten.Hierbij worden vier rondes met hapjes geserveerd, namelijk:
– Rijkelijk belegde sandwiches met carpaccio, brie en zalm en een soepje van het seizoen
– Huisgemaakte hartige taart met een gemengde salade
– Traditionele scones met clotted cream en jam
– Diverse zoetigheden

High Tea ‘De Houtzagerij’ biedt voor ieder wat wils en is zo uitgebreid dat het volstaat als lunch of brunch. De High Tea is te bestellen vanaf 2 volwassenen. Voor kinderen van 4-12 jaar passen we de High Tea aan met zoet beleg en knakworstjes.

Prijs voor volwassenen: 17,95
Prijs voor alle moeders: 15,50
Prijs voor kinderen 4-12 jaar: 10,50
Prijs voor kinderen 0-4 jaar: gratis

Reserveren is gewenst. Dit kan via:
Tel: 0318-591925
E-mail: info@restaurantdehoutzagerij.nl

Onbeperkt spareribs eten
Verras je vader of opa met een gezellig en stoer diner bij De Houtzagerij. Speciaal voor de echte mannen serveren wij op deze dag onbeperkt spareribs, geserveerd met knoflook- en cocktailsaus, frietjes en salade.

Onbeperkt spareribs volwassenen 18,95
Onbeperkt spareribs kinderen 12,95

 Vindt u het leuk om van te voren een cadeautje te geven?
Dan kunnen wij een cadeaubon voor u maken!
Deze zijn verkrijgbaar in de Houtzagerij aan de bar.

Reserveren is gewenst. Dit kan via:
Tel: 0318-591925
E-mail: info@restaurantdehoutzagerij.nl