Agenda

Restaurant-De-Houtzagerij-Nacht-van-de-Nacht-27-oktober-Natuurmonumenten

Natuurmonumenten organiseert jaarlijks tijdens de Nacht van de Nacht een spannende, mooie wandeling vanuit de Houtzagerij.

Tussen 19.30u en 20.00u vertrekt de boswachter, een mooie route van 2,5 km. Door het bos en over de zandverstuiving. Vooraf kunt u genieten van een kopje koffie of warme chocolade melk.

De-Houtzagerij-buiten-avond

Geniet van live muziek tijdens het diner bij restaurant De Houtzagerij.

Bekijk alvast de menukaart.

Candlelight-diner-De-Houtzagerij

Uw geliefde verrassen? Trakteer hem of haar op een uniek en bijzonder avondje uit! Op 16 november 2018 organiseert restaurant De Houtzagerij vanaf 18.00u een diner bij candlelight.

Kom heerlijk romantisch dineren bij kaarslicht en live muziek! Geniet samen van een heerlijke avond en het 3 of 4 gangen diner.

Let op: reserveren is verplicht.

Knutsel-Piet

Geef je op voor het schoen knutselen met Knutsel Piet op 28 november. Het knutselen van de schoen begint om 15.00u  en duurt tot ongeveer 17.00u. Het is inclusief drinken en natuurlijk pepernoten!

Je gaat samen met Knutsel Piet een schoen knutselen om vervolgens samen de (geknutselde) schoen te zetten voor Sinterklaas, want zaterdag 1 december komt Sinterklaas op bezoek! De kinderen kunnen dan naderhand hun gevulde schoen ophalen.

Toegang € 4,- p.k.

Sinterklaas-De-Houtzagerij

Sinterklaas komt op bezoek! Van 16.00u tot 17.00u zal de goedheiligman samen met zijn pieten ons amuseren. De kinderen die een schoen geknutseld hebben met Knutsel Piet kunnen hun schoen komen ophalen!

Kerst-bij-De-Houtzagerij

Vanaf 7 december is restaurant De Houtzagerij omgetoverd tot in de kerstsferen. De perfecte locatie voor een (zakelijke) kerstborrel!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij vernemen graag uw wensen en helpen u graag verder.

Kerst-bij-De-Houtzagerij

24 december – Kerstavond
Vier kerst 2018 bij restaurant De Houtzagerij met de hele familie, iedereen is van harte welkom voor het kerstdiner op 24 december.

Vanaf 17.00u kunt u bij ons terecht. Reserveren is verplicht. Dikke tip: wees op tijd met reserveren.

Bekijk de menukaart van het kerstdiner.

Kerstbrunch-De-Houtzagerij

26 december – 2e kerstdag
Op 2e kerstdag bent u van harte welkom voor een kerstbrunch! Reserveren is eveneens verplicht.

Bekijk de menukaart van de kerstbrunch.