High Tea en High Beer

Bij restaurant De Houtzagerij kun je komen genieten van de High Tea en High Beer, want naast de bekende High Tea serveren wij nu ook de populaire La Trappe High Beer!

thee-met-taartHigh Tea

Genieten van hartige hapjes en zoetigheden met daarbij onbeperkt luxe theesoorten voor €18,95 per persoon of € 10,50 per kind. High Tea ‘de Houtzagerij’ kunt u reserveren voor elke gewenste gelegenheid. Verras bijvoorbeeld de gasten van uw feest met een uitbundige theetafel, of geniet van deze High Tea met vrienden of vriendinnen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Wat kan ik verwachten van High Tea ‘de Houtzagerij’? Uiteraard zijn er de verschillende theesoorten die u onbeperkt kunt bestellen. Hierbij worden zoete en hartige hapjes geserveerd zoals rijkelijk belegde sandwiches en klassieke scones met boter, clotted cream en jam. Ook hartige hapjes zijn er in verschillende varianten, naast de sandwiches wordt ook een salade en quiche geserveerd.

High Tea ‘de Houtzagerij’ biedt voor ieder wat wils en is zo uitgebreid dat het volstaat als lunch of brunch. De High Tea’s zijn te serveren van 12:00 tot 17:00. Meer weten over de High Tea en High Beer? Informeer gerust even via onderstaande contactgegevens, wij staan je graag te woord.

Reserveren kan via:
T 088 070 81 76
info@restaurantdehoutzagerij.nl

La Trappe High Beer

Geniet samen van een heerlijke High Beer van La Trappe met een bijpassende happenplank! Voor € 24,95 per persoon kunt u de High Beer bij de Houtzagerij reserveren voor elke gelegenheid. Verras bijvoorbeeld een goede vriend | vriendin, uw man of vrouw met een uitbundige beertafel, of geniet van deze High Beer met vrienden of vriendinnen terwijl de kinderen zich vermaken in de binnen speeltuin.

Wat kan ik verwachten van de High Beer bij De Houtzagerij? Uiteraard zijn er de verschillende bieren van La Trappe. Hierbij worden heerlijke hartige hapjes geserveerd zoals de klassieke mini hamburger, lekkere bitterballen, verschillende nootjes, saté en olijven. Meer weten over de High Tea en High Beer? Informeer gerust even via onderstaande contactgegevens, wij helpen je graag verder.

Reserveren?
T 088 070 81 76
info@restaurantdehoutzagerij.nl

High-Beer-Restaurant-De-Houtzagerij
High-La-Trappe-High-Beer-Restaurant-De-Houtzagerij