Agenda

Agenda van De Houtzagerij! Regelmatig wordt er wat georganiseerd, houd daarom deze agenda van De Houtzagerij goed in de gaten om niks te missen.

Candlelight-diner-agenda-van-De-Houtzagerij

Uw geliefde verrassen? Trakteer hem of haar op een uniek en bijzonder avondje uit! Op 16 november 2018 organiseert restaurant De Houtzagerij vanaf 18.00u een diner bij candlelight.

Kom heerlijk romantisch dineren bij kaarslicht en live muziek! Geniet samen van een heerlijke avond en het 3 of 4 gangen diner.

Let op: reserveren is verplicht.

Schoentje-knutselen-met-knutselpiet-De-Houtzagerij

Geef je op voor het schoen knutselen met knutselpiet op 28 november. Het knutselen van de schoen begint om 15.00u  en duurt tot ongeveer 17.00u. Het is inclusief drinken en natuurlijk pepernoten!

Je gaat samen met knutselpiet een schoen knutselen om vervolgens samen de (geknutselde) schoen te zetten voor Sinterklaas. Want zaterdag 1 december komt Sinterklaas op bezoek! De kinderen kunnen dan hun gevulde schoen ophalen.

Deelname: € 4,- per kind

Sinterklaas-bezoek-agenda-van-De-Houtzagerij

Sinterklaas komt op bezoek! Van 16.00u tot 17.00u zal de goedheiligman samen met zijn pieten ons amuseren. De kinderen die een schoen geknutseld hebben met Knutsel Piet kunnen hun schoen komen ophalen!

Kerst-bij-agenda-van-De-Houtzagerij

Vanaf 7 december is restaurant De Houtzagerij omgetoverd tot in de kerstsferen. De perfecte locatie voor een (zakelijke) kerstborrel!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij vernemen graag uw wensen en helpen u graag verder.

Kerstdiner-bij-de-Houtzagerij

24 december – Kerstavond
Vier de kerst met de hele familie bij restaurant De Houtzagerij, iedereen is van harte welkom op 24 december 2018 voor het kerstdiner!

Vanaf 17.00u kunt u bij ons terecht. Reserveren is verplicht. Dikke tip: reserveer op tijd!

Bekijk de menukaart van het kerstdiner.

Kerstbrunch-agenda-van-De-Houtzagerij

26 december – 2e kerstdag
Op 2e kerstdag bent u van harte welkom voor een heerlijk, gezellig kerstdiner! Reserveren is eveneens verplicht.

De kerstbrunch is namelijk helaas al volgeboekt, maar er is dus nog wel plek voor het kerstdiner op tweede kerstdag!

Bekijk de menukaart van het kerstdiner.

Heeft u een vraag over een van de items uit de agenda van De Houtzagerij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.