Agenda

Agenda van De Houtzagerij! Regelmatig wordt er wat georganiseerd, houd daarom deze agenda van De Houtzagerij goed in de gaten om niks te missen.

Een familie feest, een bruiloft of een ander (kinder) feest in 2020?

Vier het bij ons in De Houtzagerij! Wij zijn van alle gemakken voorzien en om te toveren naar een ieder gewenst thema. Naast het gezellige familie restaurant is er een avontuurlijk indoor speelparadijs in De Houtzagerij. En u kunt ook nog eens geheel in stijl natuurlijk overnachten op het Resort De Wije Werelt van EuroParcs in Otterlo!

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden? Bekijk de Feesten & Partijen – brochure! Ook geven wij graag persoonlijk advies op maat. Dus schroom niet en neem vooral even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en informeren u graag.

Boek uw droombruiloft, een memorabel familie feest of het allerleukste kinderfeestje bij ons in De Houtzagerij!

La-Trappe-High-Beer-bij-Restaurant-De-Houtzagerij

NIEUW ♥ Dankzij het succes van de bierproeverij op vaderdag presenteert De Houtzagerij met gepaste trots speciaal voor alle liefhebbers: La Trappe High Beer!

Neem je gezelschap mee en geniet samen van een heerlijke La Trappe High Beer met bijpassende happenplank met onder meer mini burgers en lokale worstsoorten. Meer weten? Bekijk de High Tea en High Beer voor meer informatie.

Heeft u een vraag over een van de items uit de agenda van De Houtzagerij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.