Agenda

Agenda van De Houtzagerij! Regelmatig wordt er wat georganiseerd, houd daarom deze agenda van De Houtzagerij goed in de gaten om niks te missen.

Feest-of-bruiloft-2019-bij-de-Houtzagerij

Een familie feest, een bruiloft of een ander (kinder) feest in 2019?

Vier het bij ons in De Houtzagerij! Wij zijn van alle gemakken voorzien en om te toveren naar een ieder gewenst thema. Naast het gezellige familie restaurant is er een avontuurlijk indoor speelparadijs in De Houtzagerij. En u kunt ook nog eens geheel in stijl natuurlijk overnachten op het Resort De Wije Werelt van EuroParcs in Otterlo!

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden? Bekijk de Feesten & Partijen – brochure! Ook geven wij graag persoonlijk advies op maat. Dus schroom niet en neem vooral even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en informeren u graag.

Boek uw droombruiloft, een memorabel familie feest of het allerleukste kinderfeestje bij ons in De Houtzagerij!

Doe gezellig mee!

Aanmelden voor de allerleukste schilder workshop ‘Veluwse dieren op steigerhout’ bij De Houtzagerij? Dat kan! De eerstvolgende workshop is op zondag 26 mei 2019 (zaterdag 25 mei zit alweer vol)! Natuurlijk kun je ook alvast reserveren voor een andere datum! Bekijk de mogelijkheden:

25 mei 2019 17 november 2019
26 mei 2019 12 oktober 2019
21 juni 2019 17 november 2019
22 juni 2019 14 december 2019
27 september 2019

De workshop vangt aan met koffie/thee en gebak, met tussendoor een uitgebreide lunch en koffie & thee tijdens de workshop. De workshop kost € 65,- en start om 11.00u en duurt tot ongeveer 15.00u. Meer weten? Vraag het gerust en neem contact met ons op.

Wanneer jij je – en eventueel jouw gezelschap – aanmeldt voor de workshop geef dan de volgende gegevens aan ons door:

  • naam
  • aantal personen
  • datum workshop
  • telefoonnummer
  • e-mail adres
Dauwtrappen-met-de-boswachter-en-met-ontbijt-bij-De-Houtzagerij

Kom dauwtrappen met de boswachter en naderhand genieten van een fijn ontbijt. Ga je donderdag 30 mei 2019 ’s ochtends vroeg mee met de boswachter op avontuur? Traditie getrouw staan wij met Hemelvaart vóór dag en dauw op om te genieten van moeder natuur.

Wandel donderdag 30 mei met de boswachter mee door de dauw. We gaan lekker vroeg uit de veren, zodat we de natuur kunnen zien ontwaken en beleven hoe het bos tot leven komt. We verzamelen bij de receptie van Resort De Wije Werelt en vertrekken om 7.00u. Het is inclusief een heerlijk en uitgebreid ontbijt bij ons in familie restaurant De Houtzagerij.

Ben jij benieuwd hoe het bos tot leven komt? Meld je dan met naam, telefoonnummer en objectnummer aan bij de receptie van het vakantiepark.

€ 12,50 p.p.
€ 5,- p.k.

Vaderdag-High-Beer-bierproeverij-La-Trappe

Op zondag 16 juni organiseert en presenteert De Houtzagerij met gepaste trots speciaal voor alle papa’s van 12.00u tot 16.00u een bierproeverij voor vaderdag!

Neem je vader mee en geniet samen van een heerlijke High Beer met bijpassende happenplank met onder meer mini burger en lokale worstsoorten! Alle papa’s zijn welkom en natuurlijk vergeten we stiekem de mama’s niet.

€ 24,95 p.p.

Reserveren? Dat kan door contact op te nemen met het restaurant.

Vanaf mei 2019 organiseert restaurant De Houtzagerij in samenwerking met Ferry de Jong Music elke laatste zondag van de maand van 16.00u tot 18.00u de Lazy Sunday afternoon!

Kom ook genieten van de muziek … een hapje met een drankje, een borrel of geniet van een heerlijk diner!

26 mei
Crazy Live Karaoke Piano’s
Met Rianne Korteland & Ferry de Jong!

30 juni
Relaxing Pop | Jazz Songs
Met Angela van Alphen & Ferry de Jong!

28 juli
Loungy Blues | Jazz | Pop
Met Dylan Kap & Ferry de Jong!

25 augustus
Energizing Jazz | Funk | Pop
Met Jeroen Goedhart & Ferry de Jong!

29 september
Relaxing Pop | Jazz Songs
Met Angela van Alphen & Ferry de Jong!

27 oktober
Relaxing Pop | Jazz Songs
Met Angela van Alphen & Ferry de Jong!

24 november
Crazy Live Karaoke Piano’s
Met Rianne Korteland & Ferry de Jong!

Lazy Sunday afternoon vindt plaats in De Houtzagerij op Resort De Wije Werelt!

Heeft u een vraag over een van de items uit de agenda van De Houtzagerij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.