Agenda

Agenda van De Houtzagerij! Regelmatig wordt er wat georganiseerd, houd daarom deze agenda van De Houtzagerij goed in de gaten om niks te missen.

Feest-of-bruiloft-2019-bij-de-Houtzagerij

Een familie feest, een bruiloft of een ander (kinder) feest in 2019?

Vier het bij ons in De Houtzagerij! Wij zijn van alle gemakken voorzien en om te toveren naar een ieder gewenst thema. Naast het gezellige familie restaurant is er een avontuurlijk indoor speelparadijs in De Houtzagerij. En u kunt ook nog eens geheel in stijl natuurlijk overnachten op het Resort De Wije Werelt van EuroParcs in Otterlo!

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden? Bekijk de Feesten & Partijen – brochure! Ook geven wij graag persoonlijk advies op maat. Dus schroom niet en neem vooral even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en informeren u graag.

Boek uw droombruiloft, een memorabel familie feest of het allerleukste kinderfeestje bij ons in De Houtzagerij!

Doe gezellig mee!

Aanmelden voor de allerleukste schilder workshop ‘Veluwse dieren op steigerhout’ bij De Houtzagerij? Dat kan! De eerstvolgende workshop is op zondag 17 november 2019! Wees er snel bij want vol=vol. Natuurlijk kun je ook alvast reserveren voor een andere datum! Bekijk de mogelijkheden:

17 november 2019
14 december 2019

De workshop vangt aan met koffie/thee en gebak, met tussendoor een uitgebreide lunch en koffie & thee tijdens de workshop. De workshop kost € 65,- en start om 11.00u en duurt tot ongeveer 15.00u. Meer weten? Vraag het gerust en neem contact met ons op.

Wanneer jij je – en eventueel jouw gezelschap – aanmeldt voor de workshop geef dan de volgende gegevens aan ons door:

  • naam
  • aantal personen
  • datum workshop
  • telefoonnummer
  • e-mail adres

Sinds het voorjaar organiseert restaurant De Houtzagerij in samenwerking met Ferry de Jong Music elke laatste zondag van de maand van 16.00u tot 18.00u de Lazy Sunday afternoon!

Kom ook genieten van de muziek … een hapje met een drankje, een borrel of geniet van een heerlijk diner! Lazy Sunday afternoon vindt plaats in De Houtzagerij op Resort De Wije Werelt!

24 november
Crazy Live Karaoke Piano’s
Met Rianne Korteland & Ferry de Jong!

La-Trappe-High-Beer-bij-Restaurant-De-Houtzagerij

NIEUW ♥ Dankzij het succes van de bierproeverij op vaderdag presenteert De Houtzagerij met gepaste trots speciaal voor alle liefhebbers: La Trappe High Beer!

Neem je gezelschap mee en geniet samen van een heerlijke La Trappe High Beer met bijpassende happenplank met onder meer mini burgers en lokale worstsoorten. Meer weten? Bekijk de High Tea en High Beer voor meer informatie.

RSWW_Pannenkoekenfeest_website

FEEST ▲ Straks wanneer het herfstvakantie is … is het elke woensdag weer pannenkoekenfeest bij familierestaurant De Houtzagerij!

Op 18 en 25 oktober van 16.00u tot 17.00u kun je heerlijke pannenkoeken komen eten tot je propvol zit en als je dan nog ruimte over hebt kun je nagenieten met een lekker ijsje! Ben je ook van de partij? Gezellig! Meld je dan even aan bij De Houtzagerij  (€ 5,- p.k.).

RSWW_Sinterklaas_2019

Kom jij ook naar het Sinterklaasfeestje bij De Houtzagerij op vakantiepark Resort De Wije Werelt? Je bent van harte uitgenodigd! Het Sinterklaasfeestje is op zaterdag 23 november 2019 van 16.00u tot 18.00u. De toegang is gratis. Kom gezellig schoentje knutselen, zingen en dansen in ons familierestaurant.

Maak het feestje van Sinterklaas compleet en blijf aansluitend gezellig een hapje eten. Tip van Sinterklaas: ontdek ook het indoorspeelparadijs!

Programma
Op zaterdag 23 november 2019 worden de kinderen vanaf 16.00u hartelijk welkom geheten in het restaurant op het vakantiepark in Otterlo. We gaan onder meer samen schoentjes knutselen, want natuurlijk komen Sinterklaas en zijn twee Pieten ook langs en niet alleen om pepernoten uit te delen. Zij komen ook met je zingen en dansen. In misschien vind je nog wel een leuk cadeautje in je geknutselde schoen. Om 18.00u zwaaien we de Sint en zijn Pieten weer uit.

Wil je nadien blijven eten? Tip van Piet: maak een reservering. Verblijf boeken op het vakantiepark? Bekijk het aanbod op vakantiepark Resort De Wije Werelt.

Heeft u een vraag over een van de items uit de agenda van De Houtzagerij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.