Agenda

Agenda van De Houtzagerij! Regelmatig wordt er wat georganiseerd, houd daarom deze agenda van De Houtzagerij goed in de gaten om niks te missen.

Een familie feest, een bruiloft of een ander (kinder) feest in 2020?

Vier het bij ons in De Houtzagerij! Wij zijn van alle gemakken voorzien en om te toveren naar een ieder gewenst thema. Naast het gezellige familie restaurant is er een avontuurlijk indoor speelparadijs in De Houtzagerij. En u kunt ook nog eens geheel in stijl natuurlijk overnachten op het Resort De Wije Werelt van EuroParcs in Otterlo!

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden? Bekijk de Feesten & Partijen – brochure! Ook geven wij graag persoonlijk advies op maat. Dus schroom niet en neem vooral even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en informeren u graag.

Boek uw droombruiloft, een memorabel familie feest of het allerleukste kinderfeestje bij ons in De Houtzagerij!

In de zomermaanden juli en augustus is het elke zaterdag barbecue avond bij restaurant De Houtzagerij!

Een heerlijke barbecue, waar je heerlijk en ongedwongen van kunt genieten!

Op 11, 18 en 25 juli en op 1, 8, 15, 22 en 29 augustus zijn wij van de partij met onze barbecue en je kunt dan vanaf 17.00u aanschuiven. De barbecue bestaat onder meer uit: diverse salades, brood, vlees, vis, vegetarische producten, frites en diverse sausjes!

Reserveren is verplicht en de kosten bedragen € 23,50 per volwassene en € 15,00 per kind. Wij hopen jullie te mogen verwelkomen bij onze BBQ-avonden!

Heeft u een vraag over een van de items uit de agenda van De Houtzagerij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.