Agenda

Agenda van De Houtzagerij! Regelmatig wordt er wat georganiseerd, houd daarom deze agenda van De Houtzagerij goed in de gaten om niks te missen.

Feest-of-bruiloft-2019-bij-de-Houtzagerij

Een familie feest, een bruiloft of een ander (kinder) feest in 2019?

Vier het bij ons in De Houtzagerij! Wij zijn van alle gemakken voorzien en om te toveren naar een ieder gewenst thema. Naast het gezellige familie restaurant is er een avontuurlijk indoor speelparadijs in De Houtzagerij. En u kunt ook nog eens geheel in stijl natuurlijk overnachten op het Resort De Wije Werelt van EuroParcs in Otterlo!

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden? Bekijk de Feesten & Partijen – brochure! Ook geven wij graag persoonlijk advies op maat. Dus schroom niet en neem vooral even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en informeren u graag.

Boek uw droombruiloft, een memorabel familie feest of het allerleukste kinderfeestje bij ons in De Houtzagerij!

Doe gezellig mee!

Aanmelden voor de allerleukste schilder workshop ‘Veluwse dieren op steigerhout’ bij De Houtzagerij? Dat kan! De eerstvolgende workshop is op zaterdag 14 december 2019! Wees er snel bij want vol=vol. Natuurlijk kun je ook alvast reserveren voor een andere datum! Bekijk de mogelijkheden:

14 december 2019

De workshop vangt aan met koffie/thee en gebak, met tussendoor een uitgebreide lunch en koffie & thee tijdens de workshop. De workshop kost € 65,- en start om 11.00u en duurt tot ongeveer 15.00u. Meer weten? Vraag het gerust en neem contact met ons op.

Wanneer jij je – en eventueel jouw gezelschap – aanmeldt voor de workshop geef dan de volgende gegevens aan ons door:

  • naam
  • aantal personen
  • datum workshop
  • telefoonnummer
  • e-mail adres
La-Trappe-High-Beer-bij-Restaurant-De-Houtzagerij

NIEUW ♥ Dankzij het succes van de bierproeverij op vaderdag presenteert De Houtzagerij met gepaste trots speciaal voor alle liefhebbers: La Trappe High Beer!

Neem je gezelschap mee en geniet samen van een heerlijke La Trappe High Beer met bijpassende happenplank met onder meer mini burgers en lokale worstsoorten. Meer weten? Bekijk de High Tea en High Beer voor meer informatie.

Winterwonderland op Resort De Wije Werelt en De Houtzagerij

* WINTERWONDERLAND *

Zaterdag 21 december 2019 verandert vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt in Winterwonderland. Met onder meer een kerstmarkt voorzien van de leukste marktkramen en lekkerste foodtrucks mag je dit kerstevent niet missen. Te leuk!

Programma
Van 15.00u tot 21.00u kun je de kerstmarkt met 17 kramen en 5 foodtrucks bezoeken, daarnaast staat het animatieteam klaar voor de kleintjes en om er voor te zorgen dat iedereen op temperatuur blijft is er warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen! We doen de schuifdeur van familie restaurant De Houtzagerij open, zodat jullie vanaf buiten eenvoudig drinken kunnen halen.

Om 16.00u begint de kerstbingo waar je de meest kerstachtige toffe prijzen kunt winnen. Meedoen kan met een halve bingokaart € 8,50 of een hele bingokaart € 15,00. Daarnaarst kun je samen met de boswachter een prachtige boswandeling maken. Ook komt er een arrenslee waarmee je een rondje over het vakantiepark Resort De Wije Werelt kunt maken.

Tussen 17.00u en 21.00u komt de DJ om er een gezellige feestje van te maken. En als kers op de ijstaart komt Goochelaar Joost van 18.00u tot 19.00u de kerstmarkt op vrolijken met de leukste goocheltrucs voor jong en oud!

Boek een verblijf
Verblijven jullie het weekend van vrijdag 20 t/m maandag 23 december 2019 bij ons op het vakantiepark te Otterlo? Doe dan gezellig mee tijdens Winterwonderland. Ook als je niet bij ons op het vakantiepark verblijft ben je uiteraard van harte welkom. De toegang is GRATIS!

Boek een verblijf op Resort De Wije Werelt en maak er een heerlijke Winterwonderweekend van! Want er is nog veel meer te doen, zo ook in de omgeving, bezoek en ontdek bijvoorbeeld Kerstmarkt Park De Hoge Veluwe waar je je eigen scharrelkerstboom zagen!

Heeft u een vraag over een van de items uit de agenda van De Houtzagerij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.