Indoor spelen

Indoor speelparadijzen waar de kids zich kunnen uitleven, zijn er legio. Echter, geeft Otterlo het indoor spelen een nieuwe impuls! Bij De Houtzagerij is het écht anders.

In een compleet veilige en moderne omgeving kunnen kinderen naar hartenlust spelen, klimmen, klauteren, glijden, rennen, eten en drinken. Dit alles midden in de natuur én omgeven door natuurlijke elementen.

Durven ze van onze supersteile glijbaan? Met ruim 30 verschillende kleurrijke speelelementen is vervelen echt geen optie! De allerkleinsten hebben een eigen ‘peuterzone’ en een blokkenhoek. Op een eigen plekje ongestoord spelen en vooral ontdekken. De papa’s en mama’s houden een oogje in het zeil. Dichtbij met een kop koffie of thee en een goed boek of een ontspannen magazine…

De indoorspeeltuin is geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Let op, er is geen toezicht in de indoor speeltuin.

Volwassenen hebben gratis toegang, een consumptie is verplicht.
Bij een diner in Restaurant De Houtzagerij hebben kinderen gratis toegang tot de Indoor Speeltuin (max. 2 kinderen per volwassene).

Eten & drinken: om de hoek!

Na het spelen hebben de kinderen vast wel zin in een drankje of hapje. In De Houtzagerij is tevens een gloednieuw restaurant gevestigd. In een sfeervolle ambiance serveren wij pannenkoeken, salades en maaltijden. Lees meer over ons restaurant.

School- of clubuitje

De Houtzagerij is niet alleen uniek in opzet, maar vooral ook groot in omvang! De indoor speeltuin is zo ontworpen dat er maar liefst 200 kinderen in mogen. Dat de speeltoestellen volgens de laatste veiligheidseisen zijn ontworpen, is vanzelfsprekend. Veiligheid staat altijd  voorop bij ons.

Ook voor kinderfeestjes

Een kinderfeestje ‘moet’ vaak origineel zijn. Soms kan het niet gek genoeg. Zoek niet langer door! Wij bieden de oplossing: bij De Houtzagerij heb je namelijk alles binnen handbereik. Een nieuw speelparadijs voor de kinderen (ook buitenspeeltuin) én een aparte, afgesloten  (recreatie)ruimte voor het eten. De jarige job zetten wij natuurlijk nog eens extra in het zonnetje! Er zijn  diverse arrangementen mogelijk. Bekijk de arrangementen hier of informeer naar onze mogelijkheden.