Natuurlijk overnachten

Overnachten in de natuur? Natuurlijk!
Er is een grote kans dat u graag wat langer in dit bijzondere gebied wilt blijven….Europa’s mooiste zandverstuiving, de ongekende natuur van de Hoge Veluwe, de bijzondere dierengeluiden en die ongedwongen Otterlose gastvrijheid zijn immers binnen handbereik. U wilt deze beleving wat langer vasthouden? De oplossing is wel heel eenvoudig dichtbij! Gewoon lekker natuurlijk overnachten, gegarandeerd in diezelfde pure sfeer.

Woeste natuur in uw voortuin
Noemenswaardig is dat de Zwerfhut,  de Pod en Geurt op een natuurterrein staan. Dit gedeelte is lekker wat ruiger. Hier ligt een stukje woeste grond. De oude heidelaag – meer dan 100 jaar geleden bedekt met een laag stuifzand – is hier opgegraven, zichtbaar gemaakt én voorzien van heideplaggen. Tel hierbij op de aanwezigheid van zeldzame vlinders, reptielen en insecten. Zo dichtbij, zo één met de natuur… Afhankelijk van het type natuuraccommodatie, het seizoen en het aantal personen zijn er veel mogelijkheden voor één of meerdere overnachtingen.

EuroParcs-Resort-De-Wije-Werelt

Meer weten over de verschillende overnachtingsmogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de website van EuroParcs Resort De Wije Werelt.