Natuurlijk overnachten

Overnachten in de natuur? Natuurlijk!

Er is een grote kans dat u graag wat langer in dit bijzondere gebied wilt blijven….Europa’s mooiste zandverstuiving, de ongekende natuur van de Hoge Veluwe, de bijzondere dierengeluiden en die ongedwongen Otterlose gastvrijheid zijn immers binnen handbereik. U wilt deze beleving wat langer vasthouden? De oplossing is wel heel eenvoudig dichtbij! Gewoon lekker natuurlijk overnachten, gegarandeerd in diezelfde pure sfeer.

Woeste natuur in uw voortuin

Noemenswaardig is dat de Zwerfhut,  de Pod en Geurt op een natuurterrein staan. Dit gedeelte is lekker wat ruiger. Hier ligt een stukje woeste grond. De oude heidelaag – meer dan 100 jaar geleden bedekt met een laag stuifzand – is hier opgegraven, zichtbaar gemaakt én voorzien van heideplaggen. Tel hierbij op de aanwezigheid van zeldzame vlinders, reptielen en insecten. Zo dichtbij, zo één met de natuur…

Afhankelijk van het type natuuraccommodatie, het seizoen en het aantal personen zijn er veel mogelijkheden voor één of meerdere overnachtingen.

 

Kijk voor meer informatie over de verschillende overnachtingsmogelijkheden op de website van Resort De Wije Werelt.

Natuurmonumenten Zwerfhut

De Natuurmonumenten Zwerfhut is in samenwerking met Natuurmonumenten gebouwd. Het hout hiervoor is door Natuurmonumenten geleverd en komt uit het aangrenzende Planken Wambuis. Er is gekozen voor Lariks hout i.v.m. het duurzame karakter. De zwerfhut heeft een natuurdak van mos en heide.

De zwerfhut is comfortabel, beschikt over een complete keuken en sanitair met douche en toilet. Wat opvalt, is de knusse inrichting met een bedstee, vide en potkachel.

Voor meer comfort kun je op de receptie de sleutel halen van de gemakskast: Hierin vind je een flatscreen en dvd, je kunt er ook voor kiezen deze tijdens je verblijf lekker dicht te laten en onder de veranda te genieten van de prachtige omgeving.

De Natuurmonumenten Zwerfhut is ideaal als trekkershut voor trekkers, maar ook voor een langer verblijf.

Veluwse Zwerfhut XL

De Veluwse Zwerfhut XL is een sfeervolle houten accommodatie. Het idee achter deze zwerfhut is hetzelfde als van de Natuurmonumenten Zwerfhut, maar alles is net iets ruimer opgezet. De Zwerfhut biedt plaats aan 8 personen, is comfortabel, beschikt over een complete keuken en sanitair met douche en toilet.

Wat vooral opvalt, is de knusse inrichting met op de begane grond een bedstee voor twee personen en boven een vide met nog eens 6 slaapplaatsen. Vanaf de vide heb je een prachtig uitzicht over de natuur.

In de ruimtelijke woonkamer is een televisie en radio/cd speler aanwezig.