Natuurlijk overnachten

Overnachten in de natuur? Natuurlijk!
Natuurlijk overnachten. Er is een grote kans dat je graag wat langer in dit bijzondere gebied wilt blijven. Europa’s mooiste zandverstuiving, de ongekende natuur van de Hoge Veluwe, de bijzondere dierengeluiden en die ongedwongen Otterlose gastvrijheid zijn immers binnen handbereik.

Wil je deze beleving wat langer vasthouden? De oplossing is wel heel eenvoudig dichtbij! Gewoon lekker natuurlijk overnachten, gegarandeerd in diezelfde pure sfeer van een lunch of diner in het familie restaurant of  het indoor spelen in De Houtzagerij.

Woeste natuur in uw voortuin
Noemenswaardig is dat een aantal natuurmonumentenaccommodaties op een natuurterrein staan. Dit gedeelte is lekker wat ruiger. Hier ligt een stukje woeste grond. De oude heidelaag – meer dan 100 jaar geleden bedekt met een laag stuifzand – is hier opgegraven, zichtbaar gemaakt én voorzien van heideplaggen.

Tel hierbij op de aanwezigheid van zeldzame vlinders, reptielen en insecten. Zo dichtbij, zo één met de natuur … Afhankelijk van het type natuuraccommodatie, het seizoen en het aantal personen zijn er veel mogelijkheden voor één of meerdere overnachtingen.

Meer weten over het overnachten in de natuur?
EuroParcs De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark van EuroParcs, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het vakantiepark wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, zwembaden, Veluwse kinderboerderij of kindertheater.

Je kunt er een accommodatie huren en kamperen. Kortom, beleef het met EuroParcs! Ontdek het vakantiepark, de faciliteiten en prachtige omgeving. Er is veel te doen en te beleven. Voor kinderen is er van alles om mee te spelen en ook jij hoeft je geen moment te vervelen.

Restaurant De Houtzagerij is midden op vakantiepark De Wije Werelt gevestigd.