Familie restaurant

Combineer het bos met ongedwongen hapje of drankje

Familie restaurant met sfeer van een houtzagerij

dehoutzagerij_restaurant2

Familie restaurant

Ontbijtservice bij de Houtzagerij!

Beste gasten van Europarcs de Wije Werelt,

Vanaf 16 oktober willen wij u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een ontbijt. Dit zal geserveerd worden in ons restaurant “de Houtzagerij” vanaf 08.00 uur tot 10.30 uur. Uitsluitend op reservering via het restaurant zodat wij op uw komst kunnen rekenen.

De kosten voor een ontbijt zijn € 16,50 per persoon voor volwassenen en € 9,50 voor kinderen. ( 4 – 12 jaar ). Bij voldoende aanmeldingen zal het ontbijt in buffetvorm worden gegeven anders via plateservice.

het ontbijt bestaat uit het volgende:

  • Koffie of thee
  • Jus d’Orange, melk, vruchtensap
  • Pistolet/boerenbrood wit en bruin
  • Croissant en chocoladebrood
  • Jonge kaas en vleeswaren
  • Roomboter
  • Vers fruit in een glaasje
  • Gekookt ei / scrambled eggs op aanvraag
  • Yoghurt met granola
  • Zoetwaren cups ( pindakaas/honing/hagelslag/jamsoorten)

Graag zien wij uw reserveringen tegenmoet.

Met gastvrije groet,

Team de Houtzagerij

Na een heerlijke wandeling over het Mosselsche Zand en in het uitgestrekte bos of een middag in onze uitdagende indoor speeltuin is het goed toeven in het familie restaurant (met aparte snackbar).

De mix van natuurlijke materialen, zoals hout in combinatie met staal én beton op de vloer zorgt voor een unieke en warme sfeer. Hiernaast hebben wij bij de nieuwbouw voor veel glas gekozen. Dit geeft het restaurant een prettige, open aanblik. Bovendien is dit heel handig! Zo kun jij jouw kids, die ongestoord aan het spelen zijn in de gaten houden terwijl je zelf in deze sfeervolle ruimte geniet. Je merkt het, jong én oud zullen zich hier prima thuis voelen!

Veranda met overzicht

Genieten van het zonnetje? De voorkant van De Houtzagerij beschikt over een grote veranda.

Je bent meer dan welkom voor alleen een kop koffie, een lunch of toch een diner. Ook vanaf deze relaxte plek heb je overzicht over de naastgelegen speeltuin buiten en het indoor spelen. Neem gerust een goed boek mee! Je vermaakt zich wel even … Liever langer genieten van deze fijne sfeer? Boek dan een verblijf op EuroParcs De Wije Werelt.

Zwerfhut op hoogte op vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt

Bos is de achtertuin

De Houtzagerij en het bos lopen bijna geruisloos in elkaar over.

Afhuren voor zakelijke markt en besloten groepen

Je zoekt een locatie voor een zakelijke bijeenkomst in een sfeervol gebouw mét moderne faciliteiten zoals een Beamer/TV met HDMI en WiFi?

Een feestje vieren met een groep vrienden of familie bijvoorbeeld op het terras achter met een BBQ? De Houtzagerij is zo breed opgezet dat de mogelijkheden voor diverse groepen haast onbeperkt zijn.

Vraag gerust eens naar de verschillende opties.