Familie restaurant

Combineer het bos met ongedwongen hapje of drankje

Familierestaurant met sfeer van een houtzagerij

dehoutzagerij_restaurant2

Familierestaurant

Na een heerlijke wandeling over het Mosselsche Zand en in het uitgestrekte bos of een middag in onze uitdagende indoor speeltuin is het goed toeven in het splinternieuwe familierestaurant (met aparte snackbar).

De mix van natuurlijke materialen, zoals hout in combinatie met staal én beton op de vloer zorgt voor een unieke en warme sfeer. Hiernaast hebben wij bij de nieuwbouw voor veel glas gekozen. Dit geeft het restaurant een prettige, open aanblik. Bovendien is dit heel handig! Zo kunt u uw kids, die ongestoord aan het spelen zijn in de gaten houden terwijl u zelf in deze sfeervolle ruimte geniet. U merkt het, jong én oud zullen zich hier prima thuis voelen!

Culinair genieten

Een nieuwe locatie betekent nieuwe culinaire mogelijkheden. Ons motto is laagdrempelig eten in een informele ambiance.

Van een ambachtelijke pannenkoek, royale maaltijdsalade en versgebakken broodjes tot een eerlijke ‘Houthakkerssteak’; er is veel mogelijk. Altijd mét passie bereid en met gebruik van streekproducten. Liever patatjes voor de kleintjes? Natuurlijk serveert De Houtzagerij dit ook! En bij de gezellige loungehoek met houtkachel is het wel heel lekker borrelen met veluwse tapa’s.

0168_paarse-heide-veluwe_20130901_carl-noya-1200pix

Veranda met overzicht

Genieten van het zonnetje? De voorkant van De Houtzagerij beschikt over een grote veranda.

U bent meer dan welkom voor alleen een kop koffie, een lunch of toch een diner. Ook vanaf deze relaxte plek heeft u overzicht over de naastgelegen speeltuin buiten en het indoor spelen. Neem gerust een goed boek mee! U vermaakt zich wel even…

Bos is de achtertuin

De Houtzagerij en het bos lopen bijna geruisloos in elkaar over.

Dat bewijst het nieuwe terras aan de achterkant van De Houtzagerij wel. In volledige harmonie met de omgeving is dit moderne terras aangelegd. Vanaf uw stoel op het terras kijkt u zo het bos in waar de kans groot is plots een hert of wildzwijn te spotten…

Afhuren voor zakelijke markt en besloten groepen

U zoekt een locatie voor een zakelijke bijeenkomst in een sfeervol gebouw mét moderne faciliteiten zoals een beamer en WiFi?

Een feestje vieren met een groep vrienden of familie bijvoorbeeld op het terras achter met een BBQ? De Houtzagerij is zo breed opgezet dat de mogelijkheden voor diverse groepen haast onbeperkt zijn.

Vraag gerust eens naar de verschillende opties.