High Tea

Bij restaurant De Houtzagerij kun je komen genieten van een High Tea

thee-met-taartHigh Tea

Genieten van hartige hapjes en zoetigheden met daarbij onbeperkt luxe theesoorten voor € 25,- per persoon of € 18,- per kind. High Tea ‘de Houtzagerij’ kunt u reserveren voor elke gewenste gelegenheid. Verras bijvoorbeeld de gasten van uw feest met een uitbundige theetafel, of geniet van deze High Tea met vrienden of vriendinnen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Wat kan ik verwachten van High Tea ‘de Houtzagerij’? Uiteraard zorgen wij ervoor dat er verschillende theesoorten op tafel staan waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Hierbij worden zoete en hartige hapjes geserveerd zoals rijkelijk belegde sandwiches en klassieke scones met boter, clotted cream en jam. Ook hartige hapjes zijn er in verschillende varianten.

High Tea ‘de Houtzagerij’ biedt voor ieder wat wils en is zo uitgebreid dat het volstaat als lunch of brunch. Let op :  De High Tea’s  serveren wij vanaf 10 volwassenen en zijn te reserveren van 12:00 tot 15:00. Meer weten over een High Tea ? Informeer gerust even via onderstaande contactgegevens, wij staan je graag te woord.

Reserveren kan via:
T 088 070 81 76
wijewerelt@yvey.nl